Menu

12/2022

Starters

Karamellisoitua sipulia, sipulipyrettä ja sieniketsuppia. Raastettua Comte juustoa  sekä sipulilientä
17€

Etana-persiljapuuroa ja rakuuna emulsiota.  Marinoitua kyssäkaalta, kyssäkaalipyreetä sekä rapeaa tillibriossia
17€

  ”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Mustajuuri pyreetä, pikkelöityä sekä friteerattua mustajuurta
17€

Main Courses

Punajuuri-rakuuna Gnoccheja, paahdettua ja pikkelöityä Frex-punajuurta. Pähkinää, rapeaa leipämurua ja Punajuuri Beurre blanc
33€

Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, turska brandade ja paahdettua fenkolipyreetä. Paistettua pinaattia, perunaa sekä fenkolia. Sahramilla maustettua hummerikastiketta
36€

Rulla vasikan fileestä sekä murekkeesta, ylikypsää vasikan poskea ja punajuuripyreetä. Haudutettua Frex-punajuurta, punakaalia ja kermainen konjakkikastike

36€

Desserts

Mandariini tartaletti ja Sveitsiläistä marenkia. Sokeroitua mandariinia, kardemumma crumblea sekä paahdettua hunajajäätelöä

15€

Kirsikkamarmeladilla täytetty suklaamousse. Suklaaganache, suklaa kristallia sekä vadelmanlehti sherbet

15€

Juustolautanen kahdella juustolla

13€

Neljällä juustolla

23€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

             Menu          Matching wines

5/77€               74€

7/97€               94€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.