Menu

8/2022

Starters

Kuohkeaa korvasienikeittoa, pikkelöityä ja paahdettua sientä. Öljy paahdetusta osterivinokkaasta sekä juustovaahtoa
17€

Marinoitua rapua, tilliemulsiota ja marinoitua kurkkua. Rapeaa sekä haudutettua Frex-perunaa ja valkuaishyytelöä
17€

  ”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Kaalipyreetä, fermentoitua sekä pikkelöityä omenaa
17€

Main Courses

Paahdettua sekä grillattua kukkakaalia, kukkakaalipyreetä ja  tryffelillä maustettua Fregula puuroa. Persiljalla maustettu härkäpapukroketti
33€

Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, turska brandade ja paahdettua fenkolipyreetä. Paistettua pinaattia, kantarellia sekä fenkolia. Sahramilla maustettua hummerikastiketta
36€

Grillattua naudan petite tender, Frex-perunaterriiniä ja paahdettua porkkanaa Miedosti savustettua porkkanapyreetä ja naudan rasva vinaigretella maustettua grillattua sydänsalaattia

36€

Desserts

Karamellisoitua päärynää, mantelicrumblea ja paahdettua mantelia. Herukkakastiketta sekä vaniljajäätelöä

15€

Versiomme klassisesta jälkiruoasta 

“Floating island” 

Kaakao marenkia, sitruunajäädykettä sekä praliinia macadamiapähkinöistä
15€

Juustolautanen kahdella juustolla

13€

Neljällä juustolla

23€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

             Menu          Matching wines

5/77€               74€

7/97€               94€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.