Menu
9/2021

Starters

Nokkosella ja yrteillä täytettyä pastaa, paahteinen juuresliemi ja kuivattua tomaattia. Rapeaa sipulia ja rucolakrassia
16€

Nizzalainen socca, haudutettua mustekalaa ja hapankermaa. Mangoldi-mustekalasalaattia sekä säilöttyä raparperia
16€

”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Rapeaa mustakaalia, varhaiskaalipyreetä ja tryffelisinappia
16€

Main Courses

Mustaherukanlehdellä maustettu fenkolirisotto, paahdettua Frex-punajuurta ja varsiparsakaalia. Pesto Kotipellon puutarhan yrteistä ja persiljalla maustettu kikhernekroketti
32€

Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, mallasleipävanukasta ja paahdettua kukkakaalia. Kukkakaali veloute ja tumma valkoviinikastike
35€

Rulla kukon rinnasta ja ylikypsästä koivesta, linnunmaksamoussea ja lintulientä. Korvasieni pyreetä ja ankanrasvassa haudutettua perunaa
35€

Desserts

Suolatulla bergamontilla maustettu mustikkaparfait ja marinoitua mustikkaa. Mustikkavanukasta ja sitruskreemiä
15€

Karamellisoitua nektariinia, samettikukkajäätelöä ja laventeli crumblea. Ruusulla maustettua vadelmakastiketta ja vaniljavaahtoa
15€

Juustolautanen kahdella juustolla

12€

Neljällä juustolla

22€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

      Menu          Matching wines

5/75€               69€

7/95€               89€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.