Menu

5/2022

Starters

Kuohkeaa parsakeittoa, pikkelöityä ja paahdettua parsaa. Kevätsipuliöljyä sekä ohraa
17€

Savustettua silliä, rakuunaemulsiota ja marinoitua kurkkua. Rapeaa sekä haudutettua Frex-perunaa ja graavattua keltuaista
17€

”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Mustajuuripyreetä, friteerattua mustajuurta ja säilöttyä siitake sientä
17€

Main Courses

Fermentoidulla valkosipulilla maustettu tattirisotto. Paahdettua osterivinokasta, pikkelöityä suppilovahveroa ja persiljalla maustettu kikhernekroketti
33€

Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, hummeria ja mallasleipää. Muhennettua Frex-perunaa ja kananmunaa, herassa kypsennettyä fenkolia sekä hummerikastiketta
36€

Rulla vasikan ulkofileestä sekä niskasta, paistettua kateenkorvaa ja parsaa. Grillattua sydänsalaattia sekä pinjansiemen-valkoparsapyreetä

36€

Desserts

Karamellisoitu ”Baba au Rhum”, marinoitua raparperia ja sitruunaverbena sherbet

15€

Mansikkamoussea, mansikkacrumblea ja valkosuklaakreemiä. Rosmariinijäätelöä sekä mansikka-samppanjavaahtoa
15€

Juustolautanen kahdella juustolla

12€

Neljällä juustolla

22€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

      Menu          Matching wines

5/76€               72€

7/96€               92€

Riesling & Co -Viikot menu 

(4 ruokalajia viineillä)

120€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.