Menu
11/2021

Starters

Timjamivoilla maustettua spätzleä, pikkelöityä- ja rapeaa sipulia sekä paahdettua sipulilientä
17€

Nizzalainen socca, savustettua lahnaa ja hapankermaa. Tomaatti-punasikurilasalaattia sekä keltuaiskastiketta
17€

”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Rapeaa mustakaalia, varhaiskaalipyreetä ja tryffelisinappia
17€

Main Courses

Fermentoidulla valkosipulilla maustettu tattirisotto. Paahdettua osterivinokasta, pikkelöityä suppilovahveroa ja persiljalla maustettu kikhernekroketti
33€

Grillivoissa haudutettua ruijanpallasta, haudutettua kurpitsaa ja poltettua purjoa. Inkiväärillä maustettua kurpitsarelissiä ja simpukkakastiketta
36€

Paistettua peuranpaistia ja mureketta peuranpaistista ja -kielestä. Glaseerattua Frex-punajuurta ja punajuuripyreetä
36€

Desserts

Suolatulla bergamontilla maustettu mustikkaparfait ja marinoitua mustikkaa. Mustikkavanukasta ja sitruskreemiä
15€

Päärynä-frangipanipiirakka, päärynäkreemiä, kardemummajäätelöä ja rakuunaöljyä
15€

Juustolautanen kahdella juustolla

12€

Neljällä juustolla

22€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

      Menu          Matching wines

5/76€               72€

7/96€               92€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.