Menu
7/2021

Starters

Nokkosella ja yrteillä täytettyä pastaa, paahteinen juuresliemi ja kuivattua tomaattia. Rapeaa sipulia ja rucolakrassia
16€

Nizzalainen socca, haudutettua mustekalaa ja hapankermaa. Mangoldi-mustekalasalaattia sekä säilöttyä raparperia
16€

”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Rapeaa mustakaalia, varhaiskaalipyreetä ja tryffelisinappia
16€

Main Courses

Fenkolirisotto, grillattua latva-artisokkaa ja varsiparsakaalia. Pesto Kotipellon puutarhan yrteistä ja persiljalla maustettu härkäpapukroketti
32€

Haudutettua lohta Ahvenanmaalta, mallasleipävanukasta ja paahdettua kukkakaalia. Kukakaali veloute ja tumma valkoviinikastike
35€

Grillattua naudan petite tender, glaseerattua naudanposkea sekä paahdettua purjopyreetä. Rapeaa purjoa ja porkkanaa
35€

Desserts

Suolasitruunamoussea, mansikkaparfait ja fermentoitua mansikkaa. Koreanminttugranite ja mansikkamaitoa
15€

Karamellisoitua nektariinia, samettikukkajäätelöä ja laventeli crumblea. Ruusulla maustettua vadelmakastiketta ja vaniljavaahtoa
15€

Juustolautanen kahdella juustolla

12€

Neljällä juustolla

22€

Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle

      Menu          Matching wines

5/75€               69€

7/95€               89€

We also serve matching juice pairings for the menu.

We reserve the right to change the ingredients if necessary.