Menu
5/2022
Starters
Kuohkeaa parsakeittoa, pikkelöityä ja paahdettua parsaa. Kevätsipuliöljyä sekä ohraa
17€
Savustettua silliä, rakuunaemulsiota ja marinoitua kurkkua. Rapeaa sekä haudutettua Frex-perunaa ja graavattua keltuaista
17€
”Fromage de tete” Terriini porsaan niskasta, päästä ja kielestä. Mustajuuripyreetä, friteerattua mustajuurta ja säilöttyä siitake sientä
17€
Main Courses
Fermentoidulla valkosipulilla maustettu tattirisotto. Paahdettua osterivinokasta, pikkelöityä suppilovahveroa ja persiljalla maustettu kikhernekroketti
33€
Grillivoissa haudutettua turskan seläkettä, hummeria ja mallasleipää. Muhennettua Frex-perunaa ja kananmunaa, herassa kypsennettyä fenkolia sekä hummerikastiketta
36€
Rulla vasikan ulkofileestä sekä niskasta, paistettua kateenkorvaa ja parsaa. Grillattua sydänsalaattia sekä pinjansiemen-valkoparsapyreetä
36€
Desserts
Karamellisoitu ”Baba au Rhum”, marinoitua raparperia ja sitruunaverbena sherbet
15€
Mansikkamoussea, mansikkacrumblea ja valkosuklaakreemiä. Rosmariinijäätelöä sekä mansikka-samppanjavaahtoa
15€
Juustolautanen kahdella juustolla
12€
Neljällä juustolla
22€
Chefs menu
5 ja 7 ruokalajin keittiön suositusmenu koottuna ala carte listaltamme. Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Menu Matching wines
5/76€ 72€
7/96€ 92€
Riesling & Co -Viikot menu
(4 ruokalajia viineillä)
120€
We also serve matching juice pairings for the menu.
We reserve the right to change the ingredients if necessary.